Sant Jordi llibre rosa
Llibres, roses, música i sardanes

Malgrat el context sanitari, Sant Sadurní d'Anoia vol celebrar un any més la diada de Sant Jordi, això sí, amb algunes limitacions i restriccions.

Durant aquests dies la biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya commemora el seu aniversari amb diverses activitats. El barri Vilarnau també vol sumar-se a la diada, en l'any del seu cinquantenari, convidant els veïns i veïnes a decorar els balcons durant el cap de setmana. I l'Ateneu Agrícola organitzarà l'acte de lliurament de premis del certamen dels Jocs Florals, el diumenge 25 d'abril al migdia.

Parades de llibres i roses

Seguint les recomanacions marcades pel PROCICAT, durant la diada de Sant Jordi 2021 només podran instal.lar parada al carrer aquells professionals de la vila dels àmbits de la llibreria i floristeria, per tal de controlar millor els fluxos de persones i les possibles aglomeracions. Aquests professionals i establiments també podran disposar de parada davant de les seves botigues a partir del dimecres 21 d’abril, si així ho sol·liciten. 

El divendres 23 d'abril es duran a terme els següents actes:

  • Durant tot el dia llibreries i floristeries de Sant Sadurní ompliran la plaça de l'Ajuntament de llibres i roses.
  • A les 18 h, el foment Sardanista oferirà un concert  de sardanes al celler del CIC Fassina. Aforament limitat i inscripció obligatòria 

Inscripció concert sardanes

Inscripció presentació llibre

Totes les activitats es duran a terme respectant les mesures sanitàries i de restricció marcades pel PROCICAT per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.

Aniversari de la biblioteca

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya celebrarà aquests dies, en el marc de Sant Jordi, el seu 22è aniversari.

Així, aquest dissabte 17 d'abril a les 11 del matí, tindrà lloc la presentació del llibre "Mico relats" de Martí Garcia. I el dijous 22 d'abril, el grup Bàrtsia oferirà una actuació de cançó i poesia a partir de les 7 de la tarda.

Per Sant Jordi, regala Candela

I aquesta primera quinzena d'abril els infants del Centre Vilarnau, amb els suport de l'Associació dels veïns dels Habitatges Vilarnau, han teixit polseres Candela, que es començaran a distribuir aquesta setmana al mateix Centre,  de dilluns a divendres de 16h a 19:30h. És una bona manera de regalar solidaritat en la recerca del càncer infantil en una diada tan assenyalada.