Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
PUBLICAT EL 14.04.2021
Area autocaravanes municipal

Aquesta Setmana Santa hi ha hagut una alta ocupació en l’àrea pública d’autocaravanes situada just sota del castell de Can Ferrer, al costat de les Vivendes Vilarnau.

El juny del 2019 es posava en funcionament la zona municipal per a autocaravanes i càmpers gràcies a la iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní i la Diputació de Barcelona.

Si en general durant l'any hi sovintegen els usuaris, aquesta Setmana Santa ha crescut l’ús de la instal·lació. S'han ocupat totes les places durant diversos dies, i s'han pogut comptabilitzar prop de 100 vehicles recreatius que han fet parada a l'àrea al llarg de la setmana.

La zona compta amb unes 10 places amb els serveis essencials, com ara una font i un punt d'aigua i de recollida d'aigües grises i negres. L'àrea és d’ús lliure, i tot i que no es disposa de dades anuals, s’ha pogut detectar una consolidació positiva que ha anat augmentant any rere any.

La majoria d’usuaris provenen de Catalunya i de l’estat Espanyol, tot i que n'hi ha d’internacionals que venen de pas i aprofiten una àrea urbana com la de Sant Sadurní per tal de fer un descans i una visita pels encants de la vila.

L'àrea de Sant Sadurní forma part de la xarxa d'àrees de 12 municipis de la comarca sota el lema RV Penedès Sites&Vineyards. L’estada està regulada a un màxim de 48 hores, amb la voluntat que no es converteixi en una zona d'acampada.

Per a més informació: Àrea d'autocaravanes de Sant Sadurní.