RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu dels Comuns demana prudŔncia, respecte i mÚs control amb la fi de l'Estat d'Alarma 

La portaveu de Sant SadurnÝ en Com˙, Arantxa Molina, ha estat la segona a trepitjar els estudis de la rÓdio en la Roda PolÝtica del mes de maig on ha explicat que “ja he passat la fase de pretemporada a l'Ajuntament” i ha valorat l’actualitat polÝtica comenšant per les eleccions de Madrid, d'on ha destacat no haver seguit massa i sentir vergonya aliena: “Em fa una mica de vergonya per la classe polÝtica, el que ha passat. Ja no hi ha educaciˇ”.

Preguntada pel final de l'Estat d’Alarma i pel nou mapa que es dibuixa, Molina ha demanat prudŔncia i respecte i mÚs control pel sector de la restauraciˇ que, diu, “no som policies”. 

Malgrat tot, reconeix que “sortirem d’una crisi sanitÓria i arribarÓ una crisi econ˛mica pitjor que la del 2008” i per aix˛ creu que cal estar al costat de la ciutadania i “revisar les mesures i el pla de xoc”.

La portaveu dels comuns ha valorat molt positivament la iniciativa de tarifaciˇ social a les escoles bressol: “Estem contents amb els passos petits que s’estan fent amb la tarifaciˇ social a les escoles bressol. Cal continuar”.

A la recta final, Molina ha aprofitat per posar en valor la cultura segura i per recordar l’esforš de les darreres Fires i Festes que, ha destacat, que “van estar molt bÚ”. A mÚs, tambÚ ha recordat que “vam estar en contra de Can Guineu” i que “les instalĚlacions s’estan quedant petites”.


Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 10.05.2021