Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
arantxa Molina
Arantxa Molina: "Ja he passat la fase de pretemporada a l'Ajuntament”
La portaveu dels Comuns demana prudència, respecte i més control amb la fi de l'Estat d'Alarma 

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantxa Molina, ha estat la segona a trepitjar els estudis de la ràdio en la Roda Política del mes de maig on ha explicat que “ja he passat la fase de pretemporada a l'Ajuntament” i ha valorat l’actualitat política començant per les eleccions de Madrid, d'on ha destacat no haver seguit massa i sentir vergonya aliena: “Em fa una mica de vergonya per la classe política, el que ha passat. Ja no hi ha educació”.

Preguntada pel final de l'Estat d’Alarma i pel nou mapa que es dibuixa, Molina ha demanat prudència i respecte i més control pel sector de la restauració que, diu, “no som policies”. 

Malgrat tot, reconeix que “sortirem d’una crisi sanitària i arribarà una crisi econòmica pitjor que la del 2008” i per això creu que cal estar al costat de la ciutadania i “revisar les mesures i el pla de xoc”.

La portaveu dels comuns ha valorat molt positivament la iniciativa de tarifació social a les escoles bressol: “Estem contents amb els passos petits que s’estan fent amb la tarifació social a les escoles bressol. Cal continuar”.

A la recta final, Molina ha aprofitat per posar en valor la cultura segura i per recordar l’esforç de les darreres Fires i Festes que, ha destacat, que “van estar molt bé”. A més, també ha recordat que “vam estar en contra de Can Guineu” i que “les instal·lacions s’estan quedant petites”.


Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 10.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic