RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu d'ERC demana prudŔncia i calma per contenir la COVID-19

La regidora d’'cciˇ Social i Igualtat, Promociˇ Econ˛mica, Salut P˙blica, Ocupaciˇ i Formaciˇ, Meritxell BorrÓs, tambÚ ha passat pels micr˛fons de RÓdio Sant SadurnÝ en la ronda polÝtica del mes de maig. Una entrevista que ha servit per apuntar diversos temes de les seves regidories i conversar sobre l'actualitat que, en els darrers dies, passa per l’aixecament de l'Estat d'Alarma. En aquest punt, BorrÓs ha demanat prudŔncia i ha recordat que “ha caigut l'Estat d'Alarma, per˛ el virus continua”.

La portaveu d’ERC ha parlat, tambÚ, de la Setmana de la Gent Gran, que enguany canvia de dates i se celebrarÓ a finals de setembre i seguint totes les mesures COVID vigents en aquell moment: “Aprofitant que l'1 d'octubre Ús el Dia Internacional de la Gent Gran, vam decidir ajornar la Setmana de la Gent Gran i fer-la coincidir amb aquesta celebraciˇ”. Afegint, tambÚ, que “el dinar es tornarÓ a fer a Sant SadurnÝ, al celler gran de Codorniu”.

Preguntada pels ajuts per aquest 2021, BorrÓs ha explicat que “les bases estan ja fetes i comprendran a aquells aut˛noms i empreses afectades als ˙ltims mesos del 2020”. A mÚs, ha destacat que “per fer-ho mÚs Ógil, la gent que ja l'havia demanat, no haurÓ de presentar paperassa, ja que volem que sigui rÓpid i que les ajudes arribin quan es necessiten”.

Les obres de la Casa dels Avis, que afecten l'hospital i a la zona de residŔncia, i que “esperem comenšar en breu” i l'estudi de la prova pilot de tarifaciˇ social a les llars d’infants, han estat altres temes que tambÚ ha posat sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 13.05.2021