Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
meritxell borràs
Meritxell Borràs: “Ha caigut l'Estat d'Alarma, però el virus continua”
La portaveu d'ERC demana prudència i calma per contenir la COVID-19

La regidora d’'cció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació, Meritxell Borràs, també ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní en la ronda política del mes de maig. Una entrevista que ha servit per apuntar diversos temes de les seves regidories i conversar sobre l'actualitat que, en els darrers dies, passa per l’aixecament de l'Estat d'Alarma. En aquest punt, Borràs ha demanat prudència i ha recordat que “ha caigut l'Estat d'Alarma, però el virus continua”.

La portaveu d’ERC ha parlat, també, de la Setmana de la Gent Gran, que enguany canvia de dates i se celebrarà a finals de setembre i seguint totes les mesures COVID vigents en aquell moment: “Aprofitant que l'1 d'octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran, vam decidir ajornar la Setmana de la Gent Gran i fer-la coincidir amb aquesta celebració”. Afegint, també, que “el dinar es tornarà a fer a Sant Sadurní, al celler gran de Codorniu”.

Preguntada pels ajuts per aquest 2021, Borràs ha explicat que “les bases estan ja fetes i comprendran a aquells autònoms i empreses afectades als últims mesos del 2020”. A més, ha destacat que “per fer-ho més àgil, la gent que ja l'havia demanat, no haurà de presentar paperassa, ja que volem que sigui ràpid i que les ajudes arribin quan es necessiten”.

Les obres de la Casa dels Avis, que afecten l'hospital i a la zona de residència, i que “esperem començar en breu” i l'estudi de la prova pilot de tarifació social a les llars d’infants, han estat altres temes que també ha posat sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 13.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic