Victor nin

VICTOR NIN  “Rhythm, Sonority, Silence” és un projecte basat en la guitarra acústica contemporània en què l’estudi de l’obra de Michael Hedges i d’alguns dels guitarristes  als que ha influenciat (Antonio Forcione, Andy McKee, Don Ross, Jon Gomm...) serveix com a punt de partida per investigar en una visió pròpia de l’estil. A partir d’arranjaments originals i adaptacions per la formació, es crea un directe en el que la imaginació ens porta a explorar els límits de l’instrument i aquest se’ns presenta en tota la seva complexitat de contrastos i colors.

Victor Nin- guitarra, loops

Raimon Iniesta- percussió

Sílvia Martos- Veu

INSCRIPCIONS

Inscripcions aquí

Les places seran limitades, serà imprescindible fer reserva prèvia  i s'assignaran per ordre d'inscripció.  Activitat gratuïta.
 

Normes a seguir durant els actes:
Totes les activitats es duran a terme respectant les mesures sanitàries i de restricció marcades pel PROCICAT per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.
Els actes són susceptibles de canvis si les restriccions marcades del Govern es modifiquen.
Si teniu més de 37,5º de temperatura, penseu que podeu tenir símptomes de COVID-19 o si heu estat en contacte amb algú diagnosticat, si us plau, no vingueu.

OBLIGATORI:
   • L’ús de mascareta, en tot moment, excepte en el moment específic de beure.
   • Mantenir la distància física interpersonal de seguretat. Les taules se situaran a 2 metres mínim les unes de les altres.
   • Fer servir els dispensadors de gel hidroalcohòlic per rentar-se les mans.
   • Seguir les indicacions dels organitzadors en tot moment.