Banner Barris 2021

DEL 3 al 10 de juny OMPLIM DE FESTA ELS BARRIS

Comencen els Barris 2021. Aquest any també seran uns Barris especials, seguint les restriccions marcades per lluitar contra la propagació de la COVID-19.

BARRI AJUNTAMENT

DIJOUS 3 DE JUNY 

14 h Tronada d’inici

18 h Espectacle familiar The Postcard, a càrrec de Txema Muñoz a la plaça de l’Era d’en Guineu. Informació i inscripcions aquí.

20 h Sardanes amb la Cobla La Principal del Cava a l’Era d’en Guineu. Inscripcions aquí.

22.30 h Castell de focs 

23 h Concert a càrrec de Víctor Nin, Raimon Iniesta i Sílvia Martos al Patí de Can guineu. Informació i inscripcions aquí.


DIVENDRES 4 DE JUNY
Degut a que el Rengle* dels confits de divendres 4 de juny no es pot dur a terme com és tradició, els regidors i les regidores de l'Ajuntament visitaran els centres educatius d'infantil i primària per repartir els confits i la coca al pati, classe per classe, acompanyats de la Banda de Barris.

NORMATIVA:

A cada activitat hi haurà un control d’aforament i es demanaran les dades de tots els participants. Per algunes activitats serà possible la inscripció prèvia, com s'indica en el programa.

Totes aquestes activitats es faran segons les mesures de prevenció i seguretat imposades per evitar la propagació de la COVID-19. Activitats gratuïtes.

* Els Rengles s’hauran de fer seguint la normativa vigent:

- Podran participar en l’activitat grups de fins a 20 persones.

- No es podrà ballar el ball de la Mantellina.

- És obligatori l’ús de mascareta, tant pel que fa a les persones participants i organitzadores com pel que fa al públic assistent.