nana lovv

Xerrada sobre la música i actuació acústica de Nana Lovv. 

Viure de la música és l’aspiració de moltes, però només unes poques aconsegueixen fer d’aquest art una carrera estable. Les condicions actuals per a treballar a la indústria musical són inseparables dels resultats que dónen: Com afecten a la creació artística els nous mètodes de consum? Quina realitat sobre salut mental trobem darrera la imatge d’artista bohemi? És possible sobreviure al mercat musical? 
Enllaçant la presentació del primer EP de l’artista sadurninenca NANA LOVV conjuntament amb l’experiència de la periodista cultural Karen Montero, aquesta xerrada vol posar llum sobre algunes de les qüestions bàsiques que han d’afrontar en el dia a dia compositores, intèrprets, productores, periodistes, locutores, i totes aquelles persones que participen de l’àmbit musical.

Nana Lovv

La Júdit Pi (amb nom artístic Nana Lovv) és una música, musicòloga i musicoterapeuta, que acaba de publicar el seu EP debut i treballa en el sector de la indústria musical.

Karen Montero

La Karen Montero és periodista cultural especialitzada en música, literatura i tendències. També és productora d'àudio i escriu i fa fotografia en el seu temps lliure.