Cal inscripció prèvia al següent enllaç
És una novel·la contemporània d’intriga i suspens, dirigida a un públic tant juvenil com adult, ambientada a Martorell (Barcelona), rodalies i la ciutat de Madrid. Es tracta d’una història de superació, de protesta i de reflexió, amb una idea atemporal reflexada en temes d’actualitat com la migració, l’egoisme, la solidaritat, la venjança, l’amor o el desengany.
«Un repartidor de publicidad sin contrato sufre un atropello provocado por su jefe. El efecto inmediato vendrá cargado de promesas y amenazas que cambiarán por completo el curso de sus vidas. El resto lo dictaminarán las caras de la fortuna».
«Adéntrate en una historia donde la fortuna puede ser la peor pesadilla o, por el contrario, atraer lo mejor de cada uno. Las caras de la fortuna es una novela social y de suspense marcada por su protagonista, un joven migrante al que un atropello le cambiará la vida».
«Los diferentes personajes irán desgranando la historia, sus secretos y, sobre todo, las consecuencias de cada decisión hasta un final sorprendente. ¿Quieres descubrirlo?»
Daniel Harris Torres (Madrid, 1979). Va viure la seva joventut a Castellví de Rosanes (Barcelona) i va estudiar Arquitectura Tècnica en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, en el centre Elisava. L'any 2021 es publica la novel·la Las caras de la fortuna. La seva primera novel·la publicada va ser La porció esvaïda del Croscat (2015), tant en castellà com en català. Ha traçat formes literàries molt variades, algunes d'elles premiades. Al 2007 es va publicar l'àlbum La cultura del sueño del grup de música Esencia, sent coautor de les cançons i integrant com a bateria. Al 2009, va guanyar el primer premi en el Concurs Literari Mercè Rodoreda de Castellví de Rosanes amb el relat Les il·lusions d'un aniversari. Al 2011, al costat de Christian Märtens va escriure l'obra de teatre Muertos y coleando. També va realitzar una adaptació de guió de la comèdia musical Más p’allá que p’acá i va crear l'obra de teatre infantil Pedazo de zoo. Al 2017 va ser finalista al Premi de novel·la curta Celler de Lletres de Sant Sadurní d'Anoia amb l'obra Llac de cava. Va realitzar l'itinerari per a narradors a l'Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i va ampliar la seva formació a diversos tallers d'escriptura creativa i seguiment de projectes literaris, amb professors com l'editora Rosa María Prats, l'escriptor Eduardo González i ha estat alumne dels dos cursos del Taller d'Escriptura Creativa impartits per l'escriptora Muriel Villanueva.
Actualment viu a Sant Sadurní d'Anoia.