Dins el cicle Biblioteques amb DO 2021
DIONIS NU

Cal inscripció prèvia a:  INSCRIPCIÓ

Peça teatral transmèdia; interpretació lliure de la vida del Déu Dionís. Monòleg i acompanyament audiovisual de representacions artístiques (obres de pintura, escultura mosaic, etc.) de la vida de Dionís i tast de vi.

Una obra creada expressament pel cicle Biblioteques amb Denominació d´Origen que transporta als assistents per un passeig per la mitologia grega. De la mà de la narració de Dionís i amb el suport de diferents obres pictòriques, s´ha anat desgranant la vida del Déu destacant aspectes de la vida quotidiana i grans celebracions del Déu Dionís i la Grècia clàssica amb el vi com a epicentre.

Arxiu extern

Pep Muñoz (Sabadell, 1979). Es llicencia en Interpretació a l'Institut de Teatre de Barcelona (2002) i ja molt aviat comença a treballar en teatre, cinema i televisió professionalment, en aquesta època participa en la creació de la seva primera companyia teatral i segueix formant-se en espais com la Sala Beckett o en seminaris internacionals. El 2010 viatja a Nova York on viurà i treballarà durant els propers 4 anys, combinant la seva feina teatral als escenaris d'off Broadway en espanyol i en anglès amb el seu treball en cinema i publicitat. El 2015 es trasllada a Miami on treballarà a més de com a actor, també com a gestor cultural. Torna a Catalunya on resideix actualment i compagina la seva feina d'actor amb la de pedagog. Sempre curiós i amb nous projectes entre mans, actualment encapçala una companyia teatral amb la qual investiga per trobar formes i discursos teatrals rellevants per l'aquí i l'ara.