follet de l'ordre

"El Follet de l'Ordre és un personatge alegre i entremaliat que visita d'amagatotis la Mar i la Núria, dues cosines carregades de joguines, trapelles i desendreçades, que sempre es mostren reticents a l'hora de recollir.
Un conte idoni per treballar els valors com el respecte envers els jocs i també així com l'ordre de manera molt divertida, agradable i simpàtica"

"L'Eva Guitart Pallarès és filla de Gelida, diplomada en Magisteri d´Educació Primària i especialista de música per la facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. A la seva família sempre hi ha hagut referents  musicals i valors culturals importants gràcies al seu avi Pere i a la seva mare Carme Pallarès.
Només acabar la carrera, amb vint-i-un anys, es va dedicar a la docència a diferents escoles de la comarca del Penedès, després, ja com a funcionaria de carrera, ha treballat de mestra molts anys a l´escola José Echegaray de Martorell, on ha liderat, com a coordinadora de llengües,  diversos projectes relacionats amb la millora de la comprensió lectora i el gust per la mateixa lectura."