Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
El comerç de Sant Sadurní posa color a les compres avançades del Nadal
PUBLICAT EL 09.11.2021

capçalera local friday

L’Ajuntament i SOM Sant Sadurní, en el marc d’un pla de dinamització anual treballat conjuntament, estrenen el  «LOCAL FRIDAY» el novembre de 2021 on comerç i mercat sumen per oferir la promoció més atractiva pels clients i fer front a les campanyes massives que conviden a comprar a grans superfícies o en línia.

Amb l’eslògan «Si penses en black, t’hi posem color!», l’objectiu de la campanya és mostrar les oportunitats que ofereix el comerç local per fer les compres de Nadal avançades.

SORTEIG I JORNADA DE MERCAT, BOTIGUES I MÚSICA AL CARRER

Del 15 al 27 de novembre, les compres al mercat i botigues associades a SOM Sant Sadurní, poden tenir premi.

Se sortejaran entre els actes de compra, 4 premis que contenen cadascun: un lot de productes del mercat i una targeta regal SOM Sant Sadurní de 50€.

Es podrà participar de dues maneres:
- Targeta client SOM Sant Sadurní: passant la targeta als establiments col·laboradors.
- Butlletes de participació: els clients rebran una butlleta que podran emplenar i dipositar a l’urna de la parada de l’organització durant el mercat, a l’oficina de Som Sant Sadurní (carrer Montserrat, 16), o a la Fassina de Can Guineu (carrer Hospital, 23) en horari d’atenció al públic.

El dissabte 27 de novembre la promoció clourà amb una jornada de mercat, botigues i música al carrer durant tot el matí.

A les 14h del mateix dia es farà el sorteig, d’on sortiran 2 guanyadors de la participació a través de la targeta i 2 d’entre els participants a través de les butlletes.
En tots dos casos, es contactarà directament amb els guanyadors perquè passin a recollir el premi.

L’HORA DEL CONTE «LET’S BUY A PRESENT»

A més, el 27 de novembre a les 11:30h a la pl. Ajuntament es portarà a terme una activitat infantil amb la col·laboració de Kids&Us, amb la lectura d’un conte en anglès titulat «Let’s buy a present»

Més informació a www.santsadurni.cat/localfriday  i www.somsantsadurni.com