Amb la presència de l'autor, Jordi Boldú; el vitivinicultor Agustí Costa, de Can Xurriu; l'editora, Montse Serra; i Jep Bargalló, que en serà el presentador.
LA VINYA

Joseph Beuys és l´artista que va dir que “tot ésser humà és un artista”, potser perquè ara puguem imaginar també que “tota ampolla de vi és una obra d´art”. Aquesta plaqueta vol ser un convit a descobrir o redescobrir l´obra de Beuys més tocada per la vinya i el vi, dins el seu projecte DIFESA DELLA NATURA. També vol ser una possible resposta a la pregunta de si ell va ser el primer artista que va defensar que l´elaboració d´un vi podia ser una obra d´art o potser només un altre camí de transformació de l´amor i del temps.

Joseph Beuys (Krefeld, 1921 – Düsseldorf, 1986) va ser artista, però també filòsof, mestre, polític i activista. Les formes del seu treball artístic i intel·lectual van ser moltes i molt heterogènies: dibuixos, escultures, instal·lacions, accions, vídeos, conferències, publicacions… I fan que sigui potser el creador de la segona meitat del segle XX amb una producció més dispersa i diversa. També és potser l´artista que ha generat més adeptes i detractors a la vegada. Cent anys després del seu naixement encara espetega el seu foc creatiu de moltes maneres, i moltes de les seves veritats revolucionàries encara són vigents, o sigui urgents.

La vinya de Joseph Beuys de Jordi Boldú és el número 16 de la col·lecció Envinats, que vincula el vi amb les arts i la creació.

Jordi Boldú (Riudebitlles, 1972) va estudiar historia de l’art a la Universitat de Barcelona i al DAMS de Bolonya, ha fet feina com a artista, educador, mediador i gestor cultural. La seva trajectòria és marcada per projectes com la kinzena poetika, el programa d’arts visuals can Felipa, la llibreria Documenta, el CA Tarragona Centre d’Art i ara mateix al VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.