Publicació 10.01.2022
El portal de l'Ajuntament augmenta en un 50% els resultats de l'any anterior

El web de l'Ajuntament de Sant Sadurní www.santsadurni.cat va assolir l'any passat la xifra de 3,5 milions de visites, que suposa un augment del 50% en relació al 2020 i dobla el número de visites registrat fa tan sols dos anys.

El portal municipal esdevé un espai d'informació i de gestió de referència, amb 157.000 usuaris únics, 17.000 més que al 2020. El passat 2 d'agost, coincidint amb l'inici de la venda telemàtica d'entrades i invitacions per als actes de Fires i Festes, es va registrar el rècord de visites en un sol dia, amb més de 27.200.

Les millores en el disseny i l'organització dels continguts i l'arquitectura del web que s'han dut a terme en els darrers dos anys han contribuït decididament a aconseguir aquest gran augment. Al 2021 l'Ajuntament de Sant Sadurní també ha reforçat la seva identitat corporativa amb la creació d'una nova imatge gràfica institucional i de Ràdio Sant Sadurní.

Els serveis i seccions més visitats van ser el web especial sobre el coronavirus www.santsadurni.cat/coronavirus a més de Turisme, Esports, Fires i Festes, Joventut i Acció Social. 

A més del web, l'any 2021 s'ha experimentat un gran impuls a d'altres canals de comunicació corporatius, com al seu compte d'Instagram, que va créixer en seguidors més d'un 27%, o al canal de l'Ajuntament a YouTube, que acumula més de 153.000 visualitzacions.

També al 2021 es va dur a terme una actualització de l'aplicació mòbil municipal que permet accedir amb major comoditat a la informació del web municipal, rebre avisos i notificacions o enviar incidències geolocalitzades.

Ràdio Sant Sadurní

Ràdio Sant Sadurní també ha estrenat a finals d'aquest 2021 algunes novetats, ampliant les seves xarxes socials amb un compte a Instagram i al canal YouTube.

L'emissora municipal també consolida la seva oferta a la carta i ha experimentat un enorme creixement en el format de podcast, arribant a les 400 mil escoltes i més de 2.250 descàrregues mensuals de mitjana.

Dades web: Google Analytics