Un poemari al voltant de les cartes que escriuria si fos el seu darrer dia al món
CARTES AL PRESENT

Presentació del llibre a càrrec de l'autora

Sobre Cartes al present

De vegades els llibres són com la vida: una constant de pujades i baixades on el viatge, sens dubte, mai esdevé recte. Cartes al present és el recorregut per aquest univers personal d’una noia que s’inspira, captura i escriu les seves passions i inquietuds des de la seva sensibilitat. Aquesta, és una invitació a passejar per les seves paraules a través de tres capítols: l’ahir, l’avui i el demà.

Quantes cartes escriuries si demà fos el teu últim dia aquí? D’aquesta pregunta neix un llibre que se submergeix en un diàleg íntim, un pont entre el somni i el sentiment, acompanyat de fotografies, esborranys i (des)il·lusions que l’autora deposita suaument dins d’aquestes pàgines per recordar-nos la importància de viure el present.

Sobre l’autora

Ester Vallès (l’Arboç, 1998) és graduada en Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya i actual estudiant de Psicologia per la mateixa.

Des de petita, creix amb el convenciment que el millor lloc on ser és a prop del mar, de les lletres i de l’art en general. Escriu per poder entendre una mica el món. Escriu per parlar de tot allò que és efímer, de la por, de l’ansietat, del desig. Escriu, sobretot, per parlar de l’amor i trobar una manera de donar respostes.

Actualment, practica constància a la seva pàgina d’Instagram @eternesparaules on publica els seus escrits i futurs projectes.

Cartes al present és el seu segon llibre després d’estrenar-se dins del món literari amb el poemari Flors, mar i sal (2019).