Fins al mes de juny

L'esport femení es troba en auge a tot el país i des del Futbol Sala Sant Sadurní, com a entitat amb responsabilitat social i promotora de valors com la igualtat, volem potenciar-lo al nostre municipi.

Per complementar l'activitat federada, hem creat la Lliga Primavera Futbol Sala Femení, una competició que pretén estructurar el creixement de l'esport femení a casa nostra de manera pautada i organitzada i que faciliti l'adquisició d´hàbits esportius a totes aquelles que encara estant dubtant de fer el pas.

El torneig, que està previst començar a a final del mes de març, aprofitant el canvi a l'horari d'estiu, és obert per a totes les edats: nenes, noies i dones que vulguin divertir-se jugant a futbol sala. El Futbol Sala Sant Sadurní és una entitat sense ànim de lucre que pretén incidir en la millora col·lectiva de la nostra societat.

És per aquest motiu que tenim moltes esperances dipositades en aquesta nova competició. Per a més informació : www.lligaprimaverafutbolsalafemeni.wordpress.com