Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
Dissabte 7 de maig, una de les veus més personals i aclamades del jazz nacional actual
El musicveu enguany és solidari amb l'alzheimer i el treball de les entitats Llambrusca Alzheimer i TIÁM. Intervenció en demències al territori.
PUBLICAT EL 29.04.2022
Concert_MUSICVEU

El Festival MUSICVEU Pinnae arriba al Cava Centre el proper dissabte 7 de maig de 2022 amb el concert de Susana Sheiman, una de les vocalistes més explosives i punyents del nostre país.

El Servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Sant Sadurní ha signat enguany un conveni amb la Fundació Pinnae, organitzadors del Festival, per col·laborar en la 8a edició del MUSICVEU que aplega 11 grups i músics d'estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe.

Així, el dia 7 de maig, a les 20h, al Celler de la Fassina de can Guineu, al Cava Centre, Susana Sheiman presentarà «La vie en confidence», converses entre Billie Holliday i Edith Piaf, el seu nou disc junt amb un quartet brillant que posarà la seva versatilitat al servei d'un repertori molt variat i que farà les delícies dels amants del jazz.  

Un projecte solidari

El concert té un preu de 12 € i, com en les edicions anteriors, MUSICVEU destina part de la seva recaptació obtinguda a projectes solidaris. Enguany s'ha escollit donar suport a l´acció social Junts per l'Alzheimer i altres demències, que duen a terme dues entitats pioneres al territori, l'Associació TIÁM i l'Associació Llambrusca, ambdues entitats sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès, que treballen per oferir una millor qualitat de vida i suport a les famílies dels afectats d'Alzheimer i altres malalties associades.

El MUSICVEU s'ha consolidat com una proposta cultural amb valor afegit social i solidari al Penedès. Any rere any i des del 2015, el Festival ha anat creixent i per les 7 edicions ja hi han passat més d'11,000 assistents en total. Una de les claus del creixement constant del Festival és l'activa presència a les xarxes socials, el dinamisme de la seva web i l'equip de gent jove que hi ha darrera, així com els preus molt populars que fan d'aquest festival un espectacle assegurat.

Activitats enoturístiques complementàries

A banda de la música, el Festival complementa la seva oferta amb visites enoturístiques i el MUSICTAST, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s'ofereix després d'alguns concerts.

Per tal de gaudir al màxim del Cava Centre, els assistents al concert també poden comprar una entrada a preu reduït per visitar l'espai expositiu del Cava Centre i adquirir el tiquet MUSICTAST que inclou un menú gastronòmic de la mà de Cal Blay.

El preu del MUSICTAST by Cal Blay és de 25 €/persona.
El preu de la visita al Cava Centre és de 4 €/persona.

Més informació i entrades ja a la venda a https://www.musicveu.cat/.