Nexes - Innovaciˇ, emprenedors i empreses

En aquest espai es facilita informaciˇ sobre un seguit de trÓmits que com aut˛nom o empresa pots necessitar realitzar amb les administracions supramunicipals.
TambÚ hi ha els enllašos a

CANAL EMPRESA El portal web Canal Empresa ha estat concebut per ajudar els empresaris, els professionals i els intermediaris en els seus tràmits i gestions administratives, independentment de l'administració que en sigui responsable (ajuntaments, Generalitat o Estat).

 

canal empresa

Tràmits amb el Servei Públic d'ocupació estatal (SEPE)  

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) és un organisme autònom adscrit al Ministeri de Treball i Economia Social. El SEPE, juntament amb els Serveis Públics d'Ocupació de les Comunitats Autònomes, formen el Sistema Nacional d'Ocupació. Aquest sistema assumeix les funcions de l'extint Institut Nacional d'Ocupació (INEM) des de 2003 . Des d'aquesta estructura estatal es promouen, dissenyen i desenvolupen mesures i accions per a l'ocupació,  l'execució de la qual és descentralitzada, ajustades a les diferents realitats territorials.

MINISTERIO EMPLEO
Emprenedors i autònoms 

Si està pensant en iniciar una feina per cuenta pròpia, pot beneficiar-se de pagament únic per a muntar la seva empresa. Aquesta mesura facilita les iniciatives d'ocupació  autònoma abonant en un pagament únic l'import de la prestació d'atur de les persones beneficiàries.

Qué sucede con su prestación por desempleo si mientras la está cobrando inicia una actividad como persona trabajadora autónoma o por cuenta propia.

    • Compatibilitza la teva prestació enllaç

loo promocio