RÓdio Sant SadurnÝ
Una ve´na de Sant SadurnÝ ha acceptat aquest dimarts quatre mesos de presˇ per insultar el regidor del PP Carles JimÚnez el gener del 2018.

La fiscalia demanava inicialment 15 mesos de presˇ, per˛ davant l┤acceptaciˇ dels fets i les disculpes que ha demanat la dona, ha rebaixat la peticiˇ, que la defensa ha acceptat i l┤AudiŔncia de Barcelona ha confirmat. La dona va titllar-lo de “corrupte i nazi”, a mÚs d┤insultar-lo per la seva suposada condiciˇ d┤homosexual.

La fiscalia demanava inicialment un any i tres mesos de presˇ per un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats p˙bliques, 3.240 euros de multa, la supressiˇ dels missatges insultants del seu perfil de Facebook, i la inhabilitaciˇ durant cinc anys posteriors a la pena de presˇ per a qualsevol professiˇ o ofici educatiu en l┤Ómbit docent, esportiu o de temps lliure.

AtŔs l'acord entre les parts, que el regidor ha acceptat, s'han aplicat les atenuants de dilacions indegudes i reparaciˇ del dany i s'ha rebaixat la pena a 4 mesos de presˇ, que no es compliran si la dona no delinqueix en dos anys, inhabilitaciˇ per a feina docent durant tres anys i quatre mesos i 360 euros de multa, que pagarÓ en dues mensualitats. A mÚs, es retiraran els missatges de Facebook.

Font: ACN

PUBLICAT EL 09.06.2022