Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 32ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Quatre mesos de presó per una veïna de Sant Sadurní per insultar a les xarxes socials un regidor del PP
Una veïna de Sant Sadurní ha acceptat aquest dimarts quatre mesos de presó per insultar el regidor del PP Carles Jiménez el gener del 2018.

La fiscalia demanava inicialment 15 mesos de presó, però davant l´acceptació dels fets i les disculpes que ha demanat la dona, ha rebaixat la petició, que la defensa ha acceptat i l´Audiència de Barcelona ha confirmat. La dona va titllar-lo de “corrupte i nazi”, a més d´insultar-lo per la seva suposada condició d´homosexual.

La fiscalia demanava inicialment un any i tres mesos de presó per un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques, 3.240 euros de multa, la supressió dels missatges insultants del seu perfil de Facebook, i la inhabilitació durant cinc anys posteriors a la pena de presó per a qualsevol professió o ofici educatiu en l´àmbit docent, esportiu o de temps lliure.

Atès l'acord entre les parts, que el regidor ha acceptat, s'han aplicat les atenuants de dilacions indegudes i reparació del dany i s'ha rebaixat la pena a 4 mesos de presó, que no es compliran si la dona no delinqueix en dos anys, inhabilitació per a feina docent durant tres anys i quatre mesos i 360 euros de multa, que pagarà en dues mensualitats. A més, es retiraran els missatges de Facebook.

Font: ACN

PUBLICAT EL 09.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic