RÓdio Sant SadurnÝ
La CUP vol desencallar les negociacions amb el Ministeri i que s'agilitzin els trÓmits

La portaveu de la CUP, Arantxa Fernßndez, ha estat l'encarregada d’inaugurar la Ronda PolÝtica del mes de juny. Una conversa que ha servit per repassar el darrer ple municipal i per posar sobre la taula assumptes destacats de l'actualitat sadurninenca, entre ells, la mociˇ que presentaven per reclamar el retorn de l’antiga caserna de la guÓrdia civil: “Era un tema recurrent i nosaltres, grÓcies a aquesta ocupaciˇ que va fer Arran reivindicant aquesta manca d’habitatge juvenil i espais per a joves, vam decidir presentar aquesta mociˇ”, afegint que “l'objectiu Ús que la caserna es retorni a cost zero o al mÝnim cost possible o expropiant-la”.

Pel que fa al nou model de recollida porta a porta amb cubell xipat, que arrenca el proper 13 de juny, la portaveu cupaire ha argumentat que “caldria explicar-lo mÚs a la ciutadania” i que “no transmetem el missatge correcte, cal generar els menys residus possibles”.

I, sense dubte, l’altre gran tema Ús la consulta ciutadana per decidir els usos de Can Guineu, que arrenca aquest divendres i s’allargarÓ fins al 20 de juny. Fernßndez ha dit que “estÓvem esperanšats al principi, per˛ s'ha anat desinflant. Amb el pas de les setmanes, s'ha convertit en un procÚs coix”. S'obre ara la votaciˇ per una de les dues opcions finalistes i, des de la CUP, animen a votar i fan bandera de l’opciˇ cultural.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 09.06.2022