Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 29ºC|14ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda Política JUNY 2022 - Arantxa Fernández CUP Roda Política JUNY 2022 - Arantxa Fernández CUP
Arantxa Fernàndez: “Volem que la caserna de la guàrdia civil es retorni a cost zero o al mínim possible, o expropiant-la”
La CUP vol desencallar les negociacions amb el Ministeri i que s'agilitzin els tràmits

La portaveu de la CUP, Arantxa Fernández, ha estat l'encarregada d’inaugurar la Ronda Política del mes de juny. Una conversa que ha servit per repassar el darrer ple municipal i per posar sobre la taula assumptes destacats de l'actualitat sadurninenca, entre ells, la moció que presentaven per reclamar el retorn de l’antiga caserna de la guàrdia civil: “Era un tema recurrent i nosaltres, gràcies a aquesta ocupació que va fer Arran reivindicant aquesta manca d’habitatge juvenil i espais per a joves, vam decidir presentar aquesta moció”, afegint que “l'objectiu és que la caserna es retorni a cost zero o al mínim cost possible o expropiant-la”.

Pel que fa al nou model de recollida porta a porta amb cubell xipat, que arrenca el proper 13 de juny, la portaveu cupaire ha argumentat que “caldria explicar-lo més a la ciutadania” i que “no transmetem el missatge correcte, cal generar els menys residus possibles”.

I, sense dubte, l’altre gran tema és la consulta ciutadana per decidir els usos de Can Guineu, que arrenca aquest divendres i s’allargarà fins al 20 de juny. Fernández ha dit que “estàvem esperançats al principi, però s'ha anat desinflant. Amb el pas de les setmanes, s'ha convertit en un procés coix”. S'obre ara la votació per una de les dues opcions finalistes i, des de la CUP, animen a votar i fan bandera de l’opció cultural.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic