RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu d'ERC defensa el nou model de porta a porta

El regidor de Governaciˇ, Via P˙blica i Participaciˇ Ciutadana, Pere Vernet, tambÚ ha passat aquesta setmana pels estudis de RÓdio Sant SadurnÝ per repassar el ple del mes de maig i posar sobre la taula assumptes de mÓxima actualitat com el nou model de recollida porta a porta amb cubells xipats: “De vegades em fa la sensaciˇ que, mÚs enllÓ de la mida dels cubells, hi ha un problema de fons, de qŘestionar el model porta a porta. I vull posar de manifest que la resposta Ús unÓnime per part de tots els grups. El sistema porta a porta Ús el vigent, tothom el defensa i tothom el dona per consolidat. A hores d'ara Ús impossible que tornem a l'opciˇ dels contenidors”.

Preguntat per l’Ordenanša per regular la implantaciˇ d'instalĚlacions fotovoltaiques al territori, una de les primeres, Vernet ha dit que “estem en una comarca vitivinÝcola, amb un paisatge molt vinculat al territori, on prÓcticament tothom viu del sector del vi i el cava, amb un enoturisme a l'alša i no ens podem permetre perdre aquest patrimoni cultural tan bonic, que Ús un reclam turÝstic, a costa de posar instalĚlacions fotovoltaiques en entorns agrÝcoles”.

El portaveu republicÓ tambÚ ha aprofitat per parlar de la consulta ciutadana sobre els usos de Can Guineu: “Ha despertat molta curiositat i fruit d'aix˛ Ús que hem rebut una cinquantena de propostes”, afegint que “ens agradaria que votÚs com mÚs gent millor, per˛ no ens posem un topall de participaciˇ”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 09.06.2022