Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política JUNY 2022 - Pere Vernet ERC Roda política JUNY 2022 - Pere Vernet ERC
Pere Vernet: “A hores d'ara és impossible que tornem a l'opció dels contenidors”
El portaveu d'ERC defensa el nou model de porta a porta

El regidor de Governació, Via Pública i Participació Ciutadana, Pere Vernet, també ha passat aquesta setmana pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple del mes de maig i posar sobre la taula assumptes de màxima actualitat com el nou model de recollida porta a porta amb cubells xipats: “De vegades em fa la sensació que, més enllà de la mida dels cubells, hi ha un problema de fons, de qüestionar el model porta a porta. I vull posar de manifest que la resposta és unànime per part de tots els grups. El sistema porta a porta és el vigent, tothom el defensa i tothom el dona per consolidat. A hores d'ara és impossible que tornem a l'opció dels contenidors”.

Preguntat per l’Ordenança per regular la implantació d'instal·lacions fotovoltaiques al territori, una de les primeres, Vernet ha dit que “estem en una comarca vitivinícola, amb un paisatge molt vinculat al territori, on pràcticament tothom viu del sector del vi i el cava, amb un enoturisme a l'alça i no ens podem permetre perdre aquest patrimoni cultural tan bonic, que és un reclam turístic, a costa de posar instal·lacions fotovoltaiques en entorns agrícoles”.

El portaveu republicà també ha aprofitat per parlar de la consulta ciutadana sobre els usos de Can Guineu: “Ha despertat molta curiositat i fruit d'això és que hem rebut una cinquantena de propostes”, afegint que “ens agradaria que votés com més gent millor, però no ens posem un topall de participació”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic