RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu del PSC valora la mociˇ per reclamar el retorn de l┤antiga caserna de la guÓrdia civil

Pedro Campos, portaveu dels socialistes, tambÚ ha participat a la Ronda PolÝtica del mes de juny amb els grups municipals de Sant SadurnÝ. Una conversa on, entre d’altres, ha parlat de la mociˇ que presentava la CUP per reclamar el retorn de l’antiga caserna de la guÓrdia civil: “Som l’˙nic grup que ja s’havia manifestat p˙blicament sobre aquest tema. VolÝem una comissiˇ de treball seriosa i fer una declaraciˇ institucional perquŔ tots els grups estÓvem d’acord”, afegint que “no ens poden dir que no hem lluitat, som els que vam obrir el debat”.

Preguntat pel nou model de recollida porta a porta amb cubell xipat, el portaveu socialista ha expressat que “manca informaciˇ I coordinaciˇ entre Ajuntament i Mancomunitat” i ha recordar que “quan es va instaurar el porta a porta ja hi havia incerteses”, per˛ que Ús un model de futur: “L’estructura estÓ bÚ, per˛ l’execuciˇ s’ha d’adaptar a les famÝlies. Escoltar a la gent per aplicar millores”.

I tambÚ ha parlat del procÚs de votaciˇ per escollir els usos de Can Guineu, decantant-se per un mix de les dues opcions, ja que “no ens sentim c˛modes ni en una ni en l’altra”: “Som reticents amb Can Guineu perquŔ hipotecarÓ moltes legislatures i creiem que Ús un procÚs fora de lloc i que s’ha anat molt de pressa”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 13.06.2022