Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 32ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
RODA POLÍTICA JUNY 2022. Pedro Campos Portaveu PSC RODA POLÍTICA JUNY 2022. Pedro Campos Portaveu PSC
Pedro Campos “No ens poden dir que no hem lluitat per la caserna de la guàrdia civil, som els que vam obrir el debat”
El portaveu del PSC valora la moció per reclamar el retorn de l´antiga caserna de la guàrdia civil

Pedro Campos, portaveu dels socialistes, també ha participat a la Ronda Política del mes de juny amb els grups municipals de Sant Sadurní. Una conversa on, entre d’altres, ha parlat de la moció que presentava la CUP per reclamar el retorn de l’antiga caserna de la guàrdia civil: “Som l’únic grup que ja s’havia manifestat públicament sobre aquest tema. Volíem una comissió de treball seriosa i fer una declaració institucional perquè tots els grups estàvem d’acord”, afegint que “no ens poden dir que no hem lluitat, som els que vam obrir el debat”.

Preguntat pel nou model de recollida porta a porta amb cubell xipat, el portaveu socialista ha expressat que “manca informació I coordinació entre Ajuntament i Mancomunitat” i ha recordar que “quan es va instaurar el porta a porta ja hi havia incerteses”, però que és un model de futur: “L’estructura està bé, però l’execució s’ha d’adaptar a les famílies. Escoltar a la gent per aplicar millores”.

I també ha parlat del procés de votació per escollir els usos de Can Guineu, decantant-se per un mix de les dues opcions, ja que “no ens sentim còmodes ni en una ni en l’altra”: “Som reticents amb Can Guineu perquè hipotecarà moltes legislatures i creiem que és un procés fora de lloc i que s’ha anat molt de pressa”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 13.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic