RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu de Junts explica que enguany s'obriran dos espais: el pati i el claustre

El portaveu de Junts per Sant SadurnÝ, Xavier RodrÝguez, ha visitat aquests dies els estudis de RÓdio Sant SadurnÝ per posar sobre la taula diferents assumptes de l’actualitat municipal, com Ús el cas de Can Guineu, que en breu tornarÓ a obrir les portes, enguany, adaptant el pati i el claustre per fer activitats: “S’han d’obrir ja les portes a la ciutadania i aquest Ús el sentir de l’equip de govern i de tot el consistori. No s’ha d’esperar que estiguem molts anys en un procÚs de rehabilitaciˇ”.

Quant al nou model porta a porta, que s'ha instaurat aquest dilluns, RodrÝguez ha aprofitat per explicar el problema que suposa l'increment de la fracciˇ de rebuig: "El tema del cost del rebuig es venia parlant de feia anys, per˛ aquesta vegada va de deb˛. 2030, a nivell mediambiental Ús molt poc plaš i, ara com ara, representaria un increment del preu no exponencial, sinˇ incrementador. AixÝ que Ús molt important reduir el rebuig per reduir el rebut".

I un altre dels temes que ha comentat Ús el referent al retorn de l’antiga caserna de la guÓrdia civil i ja explicant que, des del consistori, el plantejament Ús “que el retorn sigui en el mÝnim temps i cost possible i el Ministeri sembla que estigui alineat en aquesta visiˇ”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 14.06.2022