Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda Política JUNY 2022 - Xavier Rodríquez, Junts per Sant Sadurní Roda Política JUNY 2022 - Xavier Rodríquez, Junts per Sant Sadurní
Xavier Rodríguez: "S'han d´obrir ja les portes de Can Guineu a la ciutadania i aquest és el sentir de l'equip de govern"
El portaveu de Junts explica que enguany s'obriran dos espais: el pati i el claustre

El portaveu de Junts per Sant Sadurní, Xavier Rodríguez, ha visitat aquests dies els estudis de Ràdio Sant Sadurní per posar sobre la taula diferents assumptes de l’actualitat municipal, com és el cas de Can Guineu, que en breu tornarà a obrir les portes, enguany, adaptant el pati i el claustre per fer activitats: “S’han d’obrir ja les portes a la ciutadania i aquest és el sentir de l’equip de govern i de tot el consistori. No s’ha d’esperar que estiguem molts anys en un procés de rehabilitació”.

Quant al nou model porta a porta, que s'ha instaurat aquest dilluns, Rodríguez ha aprofitat per explicar el problema que suposa l'increment de la fracció de rebuig: "El tema del cost del rebuig es venia parlant de feia anys, però aquesta vegada va de debò. 2030, a nivell mediambiental és molt poc plaç i, ara com ara, representaria un increment del preu no exponencial, sinó incrementador. Així que és molt important reduir el rebuig per reduir el rebut".

I un altre dels temes que ha comentat és el referent al retorn de l’antiga caserna de la guàrdia civil i ja explicant que, des del consistori, el plantejament és “que el retorn sigui en el mínim temps i cost possible i el Ministeri sembla que estigui alineat en aquesta visió”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 14.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic