Ràdio Sant Sadurní
Serà el segon entrenador del combinat dirigit per Guillem Cabestany

El tècnic del Noia, Pere Varias, s'incorpora al cos tècnic de la Selecció Espanyola Masculina d'hoquei patins com a segon de Guillem Cabestany. Així ho ha anunciat aquesta setmana la Real Federación Española de Patinaje a través de la seva pàgina web.

La coincidència dels campionats masculí i femení dels World Skate Games, que se celebraran a Argentina del 5 al 10 de novembre, ha propiciat una reestructuració de l'staff masculí i femení, ja que diversos integrants formen part d’ambdues seleccions. Així, Varias s'incorporarà a la selecció masculina com a segon entrenador, en substitució del també sadurninenc Francesc Bargalló, que treballarà únicament al combinat femení com a segon de Ricard Muñoz. Un fet que el tècnic roig i negre cataloga de “pas molt important, un pas més en la meva carrera esportiva com a entrenador”, afegint que “poder-ho fer de la mà del Guillem Cabestany m’omple d'orgull. Penso que puc aprendre molt al seu costat i espero poder retornar-l'hi la confiança ajudant-lo molt”. Varias, content per poder viure l'experiència, també ha explicat que “quan el Guillem m’ho va proposar, no vaig dubtar. Em va fer molta il·lusió des del primer moment”.

La Federació i el Noia han arribat a un acord perquè Varias s’incorpori a la selecció únicament quan s’aturin les competicions nacionals.

PUBLICAT EL 16.06.2022