Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 23ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pere Varias
Pere Varias s'incorpora a la Selecció Espanyola
Serà el segon entrenador del combinat dirigit per Guillem Cabestany

El tècnic del Noia, Pere Varias, s'incorpora al cos tècnic de la Selecció Espanyola Masculina d'hoquei patins com a segon de Guillem Cabestany. Així ho ha anunciat aquesta setmana la Real Federación Española de Patinaje a través de la seva pàgina web.

La coincidència dels campionats masculí i femení dels World Skate Games, que se celebraran a Argentina del 5 al 10 de novembre, ha propiciat una reestructuració de l'staff masculí i femení, ja que diversos integrants formen part d’ambdues seleccions. Així, Varias s'incorporarà a la selecció masculina com a segon entrenador, en substitució del també sadurninenc Francesc Bargalló, que treballarà únicament al combinat femení com a segon de Ricard Muñoz. Un fet que el tècnic roig i negre cataloga de “pas molt important, un pas més en la meva carrera esportiva com a entrenador”, afegint que “poder-ho fer de la mà del Guillem Cabestany m’omple d'orgull. Penso que puc aprendre molt al seu costat i espero poder retornar-l'hi la confiança ajudant-lo molt”. Varias, content per poder viure l'experiència, també ha explicat que “quan el Guillem m’ho va proposar, no vaig dubtar. Em va fer molta il·lusió des del primer moment”.

La Federació i el Noia han arribat a un acord perquè Varias s’incorpori a la selecció únicament quan s’aturin les competicions nacionals.

PUBLICAT EL 16.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic