Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Agenda
Dijous21.07.202220:00h
 
Els màgnums de Corpinnat
Tastos pati can guineu
Lloc: Pati de Can Guineu
Adreça: Plaça de l'Era d'en Guineu
Durada: 1,5 hores
Organitza: Cal Feru, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní
Tipus d'acte: Vins i caves

Des de Cal Feru, la botiga especialitzada en vins i caves de Sant Sadurní, seguint amb el seu compromís amb la difusió i l’enriquiment de la cultura del vi, organitza un nou cicle de tastos de caves i escumosos, durant els vespres de juliol, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní. 

Després de la bona rebuda de la 1a edició del cicle de tastos amb aforaments complets a totes les sessions, es farà un recorregut pels vins escumosos que permetrà conèixer de primera mà la realitat polièdrica de la zona. Cada sessió tindrà una temàtica diferent, on en Xavi Roig, sommelier de Cal Feru, farà la presentació de l’acte i conduirà el tast amb la col·laboració dels enòlegs o representants del cellers que explicaran els seus productes mentre els participants els tasten. Una proposta única pels amants dels escumosos i per tothom que s’interessi a descobrir-ne el seu potencial. 

Aquestes sessions de tast es realitzaran al Pati de can Guineu, on l’Ajuntament de Sant Sadurní amb la col·laboració de l’escola de disseny Elisava hi ha fet condicionaments creant un espai a l’aire lliure efímer per a realitzar activitats i esdeveniments culturals.

Seran tastos molt especials com es mereix l’espai de can Guineu un enclavament d’interès patrimonial i històric al centre de Sant Sadurní, protagonista d’esdeveniments clau en la història vitivinícola del poble i del Penedès. 

El cicle de tastos de caves i escumosos començarà el dijous 7 de juliol i continuarà els dies 13 i 21 de juliol:

Dijous 7 de juliol: Caves d’elaboradors integrals.
Dimecres 13 de juliol: La llarga criança dels Clàssic Penedès.
Dijous 21 de juliol: Els màgnums de Corpinnat.

Tots els tastos es realitzaran a les 20h, a l’aire lliure, i l'aforament serà limitat.

El preu de cada sessió és de 30 € i es pot adquirir un pack per les 3 sessions a 66 €.

Les inscripcions es poden fer a www.calferu.com i al telèfon 938 910 163. 

II Cicle tastos Can Guineu