Per a públic familiar amb infants d'1 a 3 anys, amb inscripció prèvia a partir del 14 de setembre al web: https://santsadurni.cat/activitatsinfantils
El cuc i la cuca

Un bon matí de sol solet, de dins d´una poma vermella va néixer un cuc, verd, petit i escarransit, que va obrir la boca bocota i d´un queixalada –nyam! Se la va menjar i es va fer gran gran GrAan, tant, que es va convertir en un centpeus. I de dins d´una pera verda va sortir un altre cuc, verd i bonic, amb la seva boqueta de pinyó d´un sol mos se la va cruspir.... i en una cuca preciosa es va convertir.
El Cuc de la Cuca s´ha enamorat i a ca la Flor per sopar han quedat, busca sabates per anar ben mudat.

Narració de contes de petit format amb un polsim de clown i una cullerada sopera de teatre
Una sessió per a petitons amb suport visual, objectes que prenen vida al llarg de la narració. Escenografia senzilla i efectiva amb elements propers a la realitat dels més petits, fàcilment identificables, dos cucs, dues pomes, dues peres, una flor i el sol… i tot un cistell d´animals que interactuen amb els protagonistes de la història mitjançant el seu cant, so.. ( ocell, lleó, serp, mico, vaca, cocodril)
Es treballa amb la sorpresa de la imatge i la paraula a ritme lent, juntament amb la màgia de la història, creant un clima afectiu, amb paraules boniques, bocinets curts que no arriben a cansar.