8 d'octubre, 5 de novembre i 3 de desembre d'11:00 a 12:30
curs les dones en la mitologia

"En la mitologia trobem relats antiquíssims que ens descriuen aspectes de comportament humà que son totalment actuals si sabem traduir el llenguatge en el que estan escrits.

El curs passat varem veure dones ingènues com Perséfone, enamorades com Psique i seductores com Afrodita entre d'altres. Aquest curs començarem amb les dones empoderades i competitives com Atenea i Atalanta, les dones geloses com Medea i les dones á les que ningú els hi fa cas com Cassandra.

Us animo a veure aquests personatges que no estàn tan lluny del que vivim i sentim.  

Día 8 d'ocubre: Atenea, la dona guerrera i Atalanta, la competència

Día 5 de novembre: Medea: les dones que estimen massa

Día 3 de desembre: Casandra: la que ningú vol escoltar


Teresa Andreu Dubé
Va néixer el 1949 a Barcelona, és astròloga fa 40 anys i terapeuta gestàltica i practicant de meditació fa 30 anys. Li agraden les històries mítiques des de la infància però va fer estudis científics, enginyeria química, i va treballar 18 anys en un laboratori farmacèutic.
Va fer un canvi de professió en conèixer l'astrologia psicològica a través del Josep Mª Moreno i l'Enrique Eskenazi i es va començar a interessar en la mitologia a través dels llibres de Liz Green, Howard Sasportas i Jean Shinoda Bolen.
Després entra en el món terapèutic amb Empar Fresquet, Xavier Puigdevall i Claudio Naranjo amb els que col·labora en la formació de terapeutes gestalt a l'Escola de l'ésser de Barcelona durant més de 20 anys. Actualment col·labora en l'Associació Bodhicitta Escola de l'ésser que uneix els dos aspectes de teràpia i meditació.
El 2002 publica un llibre sobre els mites dels signes del zodíac del qual hi ha una segona edició en 2019 amb el títol Els mites que vivim
Ara presenta els mites femenins, els més oblidats, que ens parlen d'aspectes mes quotidians i d'emocions conegudes. Cal veure'ls com un procés, no encarnem un sol personatge sempre el mateix. Els mites són inesgotables de significat i canvien segons les experiències que vivim.