Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Agenda
Thursday01.12.202209:00h
 
Sorpreses i premis diaris amb el comerç local
Site: Mercat setmanal de dijous i dissabte i establiments adherits a SOM Sant Sadurní
Organitza: Regidoria de Comerç de l'Ajuntament i SOM Sant Sadurní
Cost: Gratuït
Type of event: Comerç

Banner horitzontal campanya NadalSORTEIG COMERÇ I MERCATTotes les compres fetes a les parades i establiments participants entre l'1 i el 22 de desembre, entraran al sorteig de 4 paneres que inclouen:

Lot de productes del mercat + Targeta regal de 100€ de SOM Sant Sadurní + una ampolla de Cava

Participa-hi amb les butlletes o la targeta SOM Sant Sadurní.

 BASES LEGALS SORTEIG CALENDARI D'ADVENTDe l'1 al 24 de desembre obre cada dia la casella del Calendari d'advent del comerç local: Compra amb la targeta client de SOM Sant Sadurní i participa en el sorteig diari de 4 xecs regal amb un valor total de 80€ més una ampolla de cava.

Entra als perfils de xarxes socials de SOM i a l'instagram del Mercat de Sant Sadurní i descobreix cada dia els premis a sortejar i més sorpreses.

I fins al 6 de gener...la targeta client de SOM Sant Sadurní reparteix 1.000€ en premis! Entre el compradors que utilitzin la targeta client de l'1 de desembre al 6 de gener, se sortejarà de forma aleatòria el retorn íntegre de tiquets de compra fins arribar a un import total de 1.000€.

ACTIVITATS FAMILIARS A més, vine a divertir-te i gaudeix de les teves jornades de compres nadalenques:

 • Dissabte 17/12:
  • Nadal amb Jazz: Música al carrer. Vine a gaudir de la Banda Dr. Jazz Friends i les seves nadales amb estil propi. Al matí a la zona comercial del centre i recorregut del mercat.
  • Jocs gegants en família. Al matí a la pl. Ajuntament i a la tarda al c/Raval.  

                  Jocs gegants

 • Dijous 22/12: 
  • Espectacle itinerant "El Bagul màgic de Nadal". Un personatge singular i divertit voltarà el matí de dijous per la zona comercial del centre i recorregut del mercat. Deixa't captivar per aquest espectacle que és Premi Nacional de Màgia!

                 màgia

 •  Divendres 23/12:
  • 16è Tió popular i solidari amb Qui té a qui. De 17 a 20h a la pl.Ajuntament. Animat pel CAU Sant Sadurní i amb xocolatada de Simón Coll (i la col·laboració de Cal Blay)

                tió solidari

 • Dissabte 31/12:
  • Música al carrer. Al matí, jornada de compres de Cap d'Any amb l'actuació en directe del grup "Trifàsic amb gel".

                trifasic Nadal

Iniciativa conjunta de la regidoria de comerç de l'Ajuntament i l'associació empresarial Som Sant Sadurní per a la promoció del mercat i el comerç local.