Publicació 30.11.2022
La sessió es va celebrar aquest dimecres per la coincidència amb la festa local

Aquest dimecres va tenir lloc el ple corporatiu ordinari de l’Ajuntament de Sant Sadurní corresponent al mes de novembre, cita que es va ajornar un dia amb motiu de la coincidència amb festa local, i que va comptar amb les absències per motius personals dels regidors Xavier Rodríguez i Cristina de la Cruz. 

A l’inici de la sessió es va fer lectura de la Declaració Institucional del Manifest del 25N amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

El consistori va aprovar per unanimitat el projecte tècnic amb els preus actualitzats per a la reforma, millora i adequació de la Casa dels Avis, així com el conveni de serveis socials bàsics.

La sessió va incloure en els punts d’urgència un conveni de col·laboració per a la prestació del servei de residència assistida i centre de dia, i l’adhesió a la red española de ciudades saludables.

En el torn de precs i preguntes, el portaveu del Partit Popular, Carles Jiménez, va consultar l’acció de difusió realitzada aquesta setmana sobre l’estacionament a la zona blava, i també va fer menció a la planificació de la neteja de la via pública.

Des de la CUP es va consultar per la situació de la Zona Esportiva i la saturació d’espais per a les entitats esportives.

Ple novembre 2022