La sistèmica ens apropa a les nostres Arrels i a la veritat més profunda de l'ànima. És des d'aquí des d'on podem redirigir la mirada i gestar canvis profuns i permanents que ens permeten viure amb major salut i benestar. Viure sistèmicament amplia el sen
arrels per volar

Arrels per volar, som l´Esther i la Sandra i és el resultat d´un llarg bagatge de formació que culmina en aquest projecte gestat amb molt d´amor i delicadesa. Us oferim un espai d´acompanyament personal i familiar, en el que us donem la mà per ajudar-vos a mirar algun assumpte que pugui estar pertorbant la vostra realitat. Des d´una mirada emocional i sistèmica treballem cada situació com a única.

L´Esther, com a educadora infantil, té una visió enfocada en l'infant i la seva família. Fa un acompanyament en paral·lel per treballar les dificultats que puguin sorgir durant l'etapa escolar, relacionades amb el desenvolupament personal i emocional.

La Sandra, com a treballadora social, se centra en la persona adulta. L'acompanya a trobar les eines necessàries perquè pugui millorar tant el seu benestar físic com emocional des d´una mirada transgeneracional.

Totes dues ens hem format en el postgrau en Pedagogía Sistèmica i el màster en Eïnes sistèmiques aplicades en l´àmbit educatiu i social. Formem part de MES (moviment educatiu sistèmic) i a banda dels acompanyaments aquest any hem iniciat una nova branca del projecte on oferim un espai de càpsules formatives sobre diferents temàtiques, sempre des de la mirada sistémica.