A continuació Taller de Jocs de taula sobre les espècies exòtiques invasores d'ambients fluvials  Per a públic familiar amb infants a partir de 6 anys, sense inscripció prèvia
cranc de riu

En Riu és un cranc de riu que sempre riu… Viu feliçment al pèlag dels nenúfars rient de tot i de tothom, però aviat el succés dels esdeveniments faran que es repensi aquest estil de vida.
Els crancs de riu rojos, vinguts d´un pèlag molt i molt llunyà, posen en dificultats als habitants de les Deus, tan als crancs verds que sempre hi han viscut, com a la resta d´animalons, ja que no són educats i abusen de la seva força. Per contra, els verds es creuen més intel·ligents, però ho hauran de demostrar en les disputes que hi haurà. En Riu viu el conflicte passant de tot, però descobrirà que per ser feliç, cal prendre partit i lluitar per la llibertat i el respecte. Aconseguirà calmar les aigües al pèlag dels nenúfars?

El que ens explica l'autor, Miquel Florido, sobre ell i l'escriptura:
"Entenc l´escriptura com una forma artística per expressar allò que vull transmetre.
Les paraules venen soles a través d´una inspiració gairebé permanent que em fa narrar amb intensitat i força.
Escric el que sento i em deleixo per explicar noves històries, de qualsevol gènere, de qualsevol estil, persona, temps verbal, i amb tot tipus d´entorns i personatges.
De petit, els pares em llegien un conte cada nit, fins que vaig aprendre a llegir i ja podia fer-ho jo mateix. A partir d´aquest punt, vaig començar a devorar llibres, a empassar històries, mons, personalitats i successos."