Per a públic familiar amb infants a partir d' I3, amb inscripció prèvia
Acte dins el dia de la dona

poció màgica

La Blancaneu està cansada de netejar la casa dels set nans i de preparar-los sempre el menjar. També està farta que l´enverinin i que hagi de competir per la seva bellesa amb la madrastra davant d´un mirall. Quin avorriment!
«Jo vull sortir a jugar a futbol, però no em deixen!», es queixa la Blancaneu.

El príncep està tip d´haver de ser sempre el cavaller fort i valent que ha d´anar salvant princeses. Quina exigència! «Jo vull aprendre a cuinar, però no tinc temps!», renega el príncep.

És així com la Blancaneu deixarà de ser aquella princesa passiva que espera el petó d´un príncep per despertar de l´encanteri i farà servir la seva saviesa per salvar el cavaller, capgirant i qüestionant els mandats de gènere. En definitiva, es tracta d´una rondalla d´autoestima i amor propi, perquè estimar-se a si mateix és entendre que no necessites ser perfecte per ser grandiós.

En el taller previ al conte, cada infant elabora unes ulleres liles de la igualtat. Aquestes ulleres ens les posem quan comença la narració,  i primer s'explica el per què se celebra el 8M i es reflexiona sobre la igualtat i la importància d'aquesta.
A partir d'aquí, amb les ulleres liles posades, entre tots podem capgirar els contes clàssics amb perspectiva de gènere.

Cal inscripció al següent enllaç, de l'1 al 24 de març:

 Inscripció 

Acte 8M