Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies

Les APEU són un instrument de col·laboració público-privada per al desenvolupament econòmic, comercial, turístic, industrial o tecnològic d'una àrea urbana

PUBLICAT EL 23.02.2023

projecte a Peu

Dilluns es va presentar als membres del consistori i de l'associació Som Sant Sadurní els resultats i conclusions de l'Estudi de viabilitat de la implementació d'una APEU a Sant Sadurní, una trobada on també es van poder escoltar les opinions de diferents agents implicats.

Les APEU són un instrument de col·laboració público-privada per al desenvolupament econòmic, comercial, turístic, industrial o tecnològic d'una àrea urbana, i està dirigida per una entitat gestora durant els 3-5 anys de vida (amb opció a renovar).

Les funcions poden ser: impulsar l'activació comercial, urbana o turística; organització d'esdeveniments; captació d'inversions; formació; reforçar la seguretat; activitats de RSC; millora de la neteja, il·luminació, decoració i senyalització; gestió compartida de serveis entre el membres (com logística o digitalització).

En general, el projecte es considera una aposta engrescadora que pot donar resposta a les principals problemàtiques del comerç, tot i que és un projecte ambiciós que requerirà avaluar diferents aspectes i el 100% de la col•laboració publico-privada.

Tots els presents a l'acte s'han emplaçat a reflexionar sobre el projecte i a convocar una nova reunió de treball entre la regidoria de Comerç, encapçalada per la regidora Eva Cruces, i  i Som Sant Sadurní, per posar en comú les diferents visions.