RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu del PP va presentar fa unes setmanes la seva dimissiˇ al capdavant de la junta local i el comitÚ electoral de Barcelona ha designat Mar Guirao com a propera candidata a l'alcaldia

Carles JimÚnez, portaveu del PP de Sant SadurnÝ, tancarÓ el proper mes de maig l'etapa de 12 anys a la polÝtica local de Sant SadurnÝ. Fa unes setmanes va presentar la seva dimissiˇ com a president de la junta local del partit i, hores abans que el comitÚ electoral de Barcelona, designÚs Mar Guirao com a candidata a l'alcaldia.

"Faig un pas al costat, quan no sumes el millor que podia fer era apartar-me. En el proper projecte del partit no hi sˇc, per aix˛ jo vaig dimitir i deixar el meu cÓrrec. A data d’avui desconec si la nova candidata del PP compta amb mi o no. Per˛ el projecte no m’ilĚlusiona, no Ús el que he defensat tots aquests anys", ha afirmat durant l'entrevista a RÓdio Sant SadurnÝ. "Tenia ganes de seguir, no com a n˙mero 1, per˛ volia seguir sumant al PP de Sant SadurnÝ"

TambÚ ha fet un repÓs a l'etapa com a regidor al consistori i les seves aspiracions.  "Marxo desprÚs de 12 anys amb l’espina de no haver acomplert una ilĚlusiˇ, que era ser alcalde de Sant SadurnÝ. Al mandat 2015-19 ho vaig passar molt malament, hi havia molta tensiˇ i molta crispaciˇ que va afectar a la meva vida personal, familiar i professional. En aquest mandat m’he sentit molt mÚs acompanyat i abrigat pels companys de l'Ajuntament".

Pots escoltar tota l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 09.03.2023