Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 23ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Carles Jiménez: "Dono un pas al costat, però tenia ganes de seguir"
El portaveu del PP va presentar fa unes setmanes la seva dimissió al capdavant de la junta local i el comité electoral de Barcelona ha designat Mar Guirao com a propera candidata a l'alcaldia

Carles Jiménez, portaveu del PP de Sant Sadurní, tancarà el proper mes de maig l'etapa de 12 anys a la política local de Sant Sadurní. Fa unes setmanes va presentar la seva dimissió com a president de la junta local del partit i, hores abans que el comité electoral de Barcelona, designés Mar Guirao com a candidata a l'alcaldia.

"Faig un pas al costat, quan no sumes el millor que podia fer era apartar-me. En el proper projecte del partit no hi sóc, per això jo vaig dimitir i deixar el meu càrrec. A data d’avui desconec si la nova candidata del PP compta amb mi o no. Però el projecte no m’il·lusiona, no és el que he defensat tots aquests anys", ha afirmat durant l'entrevista a Ràdio Sant Sadurní. "Tenia ganes de seguir, no com a número 1, però volia seguir sumant al PP de Sant Sadurní"

També ha fet un repàs a l'etapa com a regidor al consistori i les seves aspiracions.  "Marxo després de 12 anys amb l’espina de no haver acomplert una il·lusió, que era ser alcalde de Sant Sadurní. Al mandat 2015-19 ho vaig passar molt malament, hi havia molta tensió i molta crispació que va afectar a la meva vida personal, familiar i professional. En aquest mandat m’he sentit molt més acompanyat i abrigat pels companys de l'Ajuntament".

Pots escoltar tota l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic