RÓdio Sant SadurnÝ

El grup neix dins de la coalĚliciˇ 'Ara Pacte Local' i obre ara les seves reunions a la ciutadania. No anuncien, de moment, si tenen intenciˇ de presentar candidatura a les properes municipals

Aquestes setmanes s'ha constitu´t "Ara Sant SadurnÝ",  plataforma municipalista inclosa dins la coaliciˇ "Ara Pacte Local" que pretÚn aglutinar la gent amb ganes de canvi a Sant SadurnÝ. Al comunicat de premsa enviat aquesta setmana expliquen que volen "treballar ˙nica i exclusivament per Sant SadurnÝ, mÚs enllÓ dels partits polÝtics", segons assegura el president de la formaciˇ, Oriol Mu˝oz. No han anunciat, de moment, si tenen intenciˇ de presentar-se com a candidatura a les properes eleccions municipals.

Des d'aquesta setmana, Ara Sant SadurnÝ ha obert les portes de les seves reunions setmanals per tal que qualsevol pugui aportar el seu punt de vista sobre l'actualitat del municipi.

Les reunions serßn cada dimecres a les 19h a l'═ndex de Sant SadurnÝ i cal confirmar assistŔncia vÝa Instagram (@arasantsadurni) o al mail arasantsadurni@gmail.com.

PUBLICAT EL 15.03.2023