Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja 24ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ara Sant Sadurní
Neix la plataforma municipalista Ara Sant Sadurní

El grup neix dins de la coal·lició 'Ara Pacte Local' i obre ara les seves reunions a la ciutadania. No anuncien, de moment, si tenen intenció de presentar candidatura a les properes municipals

Aquestes setmanes s'ha constituït "Ara Sant Sadurní",  plataforma municipalista inclosa dins la coalició "Ara Pacte Local" que pretén aglutinar la gent amb ganes de canvi a Sant Sadurní. Al comunicat de premsa enviat aquesta setmana expliquen que volen "treballar única i exclusivament per Sant Sadurní, més enllà dels partits polítics", segons assegura el president de la formació, Oriol Muñoz. No han anunciat, de moment, si tenen intenció de presentar-se com a candidatura a les properes eleccions municipals.

Des d'aquesta setmana, Ara Sant Sadurní ha obert les portes de les seves reunions setmanals per tal que qualsevol pugui aportar el seu punt de vista sobre l'actualitat del municipi.

Les reunions serán cada dimecres a les 19h a l'Índex de Sant Sadurní i cal confirmar assistència vía Instagram (@arasantsadurni) o al mail arasantsadurni@gmail.com.

PUBLICAT EL 15.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic