BASES

Certamen literari anual organitzat per la Biblioteca des del 1998, en què participen els nens i nenes de 4t de primària de totes les escoles de Sant Sadurní d’Anoia. 

Els protagonistes de la literatura infantil, tradicionals i actuals, ens serveixen per conèixer món imaginaris de l’univers literari infantil. Cada conte té el seu personatge i aquest any ens hem volgut preguntar quins personatges agraden més als infants. Per tant, els/les alumnes de 4t d'educació primària han d’escriure un conte explicant una aventura amb el seu personatge de conte preferit

El jurat esta format per: un/a mestre/a representant de cada escola, l’equip de treball de la sala infantil de la biblioteca, representants de les regidories de Normalització Lingüística i Educació i la regidora de Cultura. Enguany, com a jurat expert comptarem amb l’autor sadurninenc Òscar Sardà, creador dels contes del Follet Oriol.

Hi ha un premi per a la millor redacció de cada classe participant. Tots els contes s'exposaran a la sala infantil durant el mes de maig.