Publicació 19.04.2023
Soc Sostenible
Durant el mes de maig l'Ajuntament i SOM Sant Sadurní organitzaran diverses activitats de dinamització al carrer i sorteigs

L’Ajuntament i l’entitat de comerç, empreses i serveis SOM Sant Sadurní impulsen el proper mes de maig la campanya «Soc sostenible. Compra amb valors a Sant Sadurní d’Anoia» en el marc del pla de dinamització anual que desenvolupen conjuntament, i que vol potenciar el comerç local i el mercat dels dijous i els dissabtes, i incentivar el consum sostenible des de la perspectiva del reciclatge, el reaprofitament i l’ús d’envasos reutilitzables.

 Accions de dinamització

Del 2 al 13 de maig tots els clients que realitzin compres al mercat i als establiments adherits a SOM Sant Sadurní podran prendre part en el sorteig de lots de productes del mercat i una targeta regal de 50 euros de SOM Sant Sadurní.  S'hi participarà fent ús de la targeta de fidelització de SOM Sant Sadurní i les butlletes que es podran dipositar a les urnes que es trobaran al mercat, a l’oficina de SOM Sant Sasdurní o a la Fassina de Can Guineu.

Per cada acció de compra s’obsequiarà a tots els clients, fins a exhaurir les existències, amb una bossa reutilitzable de tela, per fomentar la reducció de bosses d'un sol ús. 

També s’organitzarà un concurs a les xarxes socials que repartirà diversos premis entre tots aquells que publiquin imatges i segueixin els perfils de SOM Sant Sadurní i el Mercat.

Durant el mes de maig s’han programat activitats de dinamització al carrer. El dijous 4, els joves de la Banda de Vent de l’Escola La Pau, amb la col·laboració de l’Escola de Música Municipal, duran a terme el concert «Viu la música» a la plaça de l’Ajuntament, a 2/4 d’11 del matí.

El dissabte 6 s’organitzarà una jornada de botigues al carrer, un concert de música amb el grup Joan i Ana i el taller «Fes el regal del dia de la mare». I el dissabte 13 de maig tindrà lloc un taller sobre cuina de reaprofitament, així com l’actuació del grup musical «Trifàsic amb Gel».

Trobareu més informació al web www.santsadurni.cat/compraambvalors