Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
El municipi agermanat amb Sant Sadurní celebra diumenge 23 d'abril la VII edició de la Feria, declarada de Singularitat Turística Provincial
PUBLICADO EL 21.04.2023
Feria del pavo 2023

Un grup de regidors de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia es desplacen aquest cap de setmana a Cañete la Real per promocionar la capital del Cava a la Feria del Pavo del municipi malagueny, i consolidar i enfortir els vincles d'agermanament entre ambdues localitats.

Declarada Festa de Singularitat Turística per la Diputació Provincial de Màlaga, la VII edició de la Feria se celebra enguany diumenge 23 d'abril i és un esdeveniment gastronòmic en què hi participen més de mig centenar d'empresaris artesanals de tota Andalusia i hi assisteixen milers de visitants cada any.

La Regidoria de Turisme presenta en aquesta fira un vídeo promocional de Sant Sadurní realitzat amb la col·laboració de vilatans amb arrels a Cañete 

El programa de la VII Feria del Pavo arrencarà la tarda del dissabte 22 a l'antic convent de San Francisco de Cañete, conegut popularment com “La Cartuja”, amb una desfilada de moda i, a continuació, es presentarà un vídeo promocional de Sant Sadurní d’Anoia que l'Ajuntament ha editat amb la col·laboració de diversos conciutadans originaris de Cañete o que hi tenen arrels.

El vídeo mostra els principals atractius turístics de Sant Sadurní, com les visites a cellers i les activitats enoturístiques, el patrimoni local, el paisatge, la gastronomia i les festes, amb la particularitat que són presentats pels propis vilatans que animen els visitants de la Feria a venir i conèixer Sant Sadurní d'Anoia. Per acabar aquesta activitat d'agermanament, s'oferirà una copa de cava a tots els assistents.

A la Feria del Pavo el visitant pot degustar diversos tipus de carn de gall d'indi guisats o a la brasa, i també pot tastar i comprar productes típics de la zona com formatges frescos, aliments ecològics, mel o cecina, entre d'altres. L'oferta gastronòmica es completa amb activitats turístiques i culturals per potenciar el turisme al municipi.

Els ajuntaments de Sant Sadurní d'Anoia i  Cañete la Real es van agermanar l'any 2002. Amb aquest acte, els dos municipis van establir una unió fraternal i solidària, i es van comprometre a portar a terme accions conjuntes de desenvolupament de les seves realitats econòmico-socials i contribuir al progrés tant en el sector públic com privat, afavorint intercanvis esportius, culturals, lingüístics, associatius, socials i de tot tipus entre els habitants d’ambdós municipis.