RÓdio Sant SadurnÝ
Entrevista amb el candidat d'ERC a l'alcaldia de Sant SadurnÝ

Pere Vernet, actual regidor de Governaciˇ, Via P˙blica i Participaciˇ i portaveu del seu grup, s'estrena com a cap de llista d'Esquerra Republicana amb un important llegat i responsabilitat, desprÚs que al 2019 el partit assolÝs els millors resultats de la seva hist˛ria i prolonguÚs un mandat mÚs, i ja en van tres de manera consecutiva, des del 2011, participant dels governs municipals.

"Sˇn Órees dures les que he portat, per˛ tambÚ molt agra´des, en el dia a dia vas avanšant moltÝssim, i veus el fruit gairebÚ de manera immediata".

"El llistˇ el tenim molt alt, al 2019 vam guanyar les eleccions i el millor resultat que hem tingut mai, i la idea Ús superar-ho, si Ús possible".

"A mi m'agradaria arribar a l'alcaldia tocant de peus a terra, com estem fent ara, sense perdre de vista aquesta proximitat, saber estar al costat de la gent. Si ens tanquem en un despatx i no sortim d'allÓ i gestionem el dia a dia d'un municipi, probablement la meitat de les coses se'ns escaparan".

"Hi ha una carŔncia d'equipament esportiu indoor. La nostra proposta Ús construir una pista multi˙s al costat de l'escola Jacint Verdaguer".

"Recollim l'esperit del procÚs participatiu de Can Guineu, que ha de ser cultural i encabir l'escola de m˙sica".

"Som un dels pobles amb els Ýndexs de delictes mÚs baixos de la comarca. Hem tingut un episodi que es concentra en molt poc temps i aix˛ genera alarma social. Des de certs partits s'han fet discursos incendiaris molt irresponsables".

Podeu escoltar l'entrevista sencera al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 11.05.2023