Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pere Vernet: "M'agradaria arribar a l'alcaldia tocant de peus a terra, com estem fent ara"
Entrevista amb el candidat d'ERC a l'alcaldia de Sant Sadurní

Pere Vernet, actual regidor de Governació, Via Pública i Participació i portaveu del seu grup, s'estrena com a cap de llista d'Esquerra Republicana amb un important llegat i responsabilitat, després que al 2019 el partit assolís els millors resultats de la seva història i prolongués un mandat més, i ja en van tres de manera consecutiva, des del 2011, participant dels governs municipals.

"Són àrees dures les que he portat, però també molt agraïdes, en el dia a dia vas avançant moltíssim, i veus el fruit gairebé de manera immediata".

"El llistó el tenim molt alt, al 2019 vam guanyar les eleccions i el millor resultat que hem tingut mai, i la idea és superar-ho, si és possible".

"A mi m'agradaria arribar a l'alcaldia tocant de peus a terra, com estem fent ara, sense perdre de vista aquesta proximitat, saber estar al costat de la gent. Si ens tanquem en un despatx i no sortim d'allà i gestionem el dia a dia d'un municipi, probablement la meitat de les coses se'ns escaparan".

"Hi ha una carència d'equipament esportiu indoor. La nostra proposta és construir una pista multiús al costat de l'escola Jacint Verdaguer".

"Recollim l'esperit del procés participatiu de Can Guineu, que ha de ser cultural i encabir l'escola de música".

"Som un dels pobles amb els índexs de delictes més baixos de la comarca. Hem tingut un episodi que es concentra en molt poc temps i això genera alarma social. Des de certs partits s'han fet discursos incendiaris molt irresponsables".

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic