Mercat solidari de l'escola La Pau

El Mercat de la Pau té l’objectiu de recaptar fons que es puguin destinar a un projecte solidari diferent cada any, però sempre relacionat amb la infància, sigui del nostre país o d’arreu del món, comptant amb la participació de tota la comunitat escolar i de tots els sadurninencs/ques que s’hi vulguin afegir. Aquest any els diners recaptats es destinaran al projecte ELLAS de l'ONG Educo, beques perquè nenes i adolescents de Bangladesh, Burkina Faso i Guatemala i El Salvador puguin accedir a l'educació.

Trobareu tres espais:

BERENAR SOLIDARI
Parades amb entrepans, coques, pastissos, galetes artesanals, begudes i moltes coses més... aquest any amb la col·laboració de Forn Ca l’Arseni, Cal Miqueló, Simon Coll, Cava Fonpinet, l’Esclat i L’Exprés Gat Cendrer.

MERCAT INFANTIL
Parades amb objectes que porteu els infants: joguines, llibres, contes, còmics, manualitats, dibuixos, petites joies fetes pels infants… tot en bon estat.

MERCAT ADULT
Parades amb objectes de tota mena (objectes de decoració, llibres, manualitats…) que porteu els familiars que hi vulgueu participar, tot en bon estat. Us agrairem que no porteu roba de segona mà, si us plau.

I també:

ACTUACIÓ DE LA BANDA “VIU LA MÚSICA” (alumnat de 4t)

Es vendran tiquets per berenar i per comprar objectes de les parades. Els diners recaptats dels tiquets es destinaran íntegrament al projecte.

Com hi podem col·laborar?

El Mercat de la Pau és obert a tothom, sigui o no de la comunitat educativa de l’Escola La Pau. Es pot col·laborar portant objectes, portant menjar per al berenar solidari, comprant objectes de les parades o aportant diners en metàl·lic a les guardioles que trobareu al Mercat de la Pau. Els objectes per al Mercat o productes per al berenar es poden portar els dies:

- Dilluns 22, dimarts 23, dimecres 24 i dijous 25 de maig de 9 a 9:30 h i de 15 a 15:30 h a càrrec de l'alumnat de 6è, i de 16:30 a 17:30 h a l’AFA.

També ens podeu enviar un correu a mercatdelapau.santsadurni@gmail.com i quedarem per recollir-vos-ho. Aneu pensant com hi podeu col·laborar!!!

mercat de la pau